Jelly Pong Pong Lip Blush

Makeup, Produktrecensioner / Permalink / 1
Då jag varit sjuk länge har jag inte viljat använda någon makeup- speciellt inte på läpparna då jag fortfarande känner mig som en vandrande bakteriebomb. Så istället för att se denna produkt på läpparna får ni se den swatchad på min underarm.
 
Möt Lip Blush från Jelly Pong Pong. Ett helt fantastiskt mjukt och återfuktande lip-stain som innehåller bivax, som glider på skönt på läpparna. Till vänster på bilden har jag bara duttat på liiiiiite produkt- och sedan suddat ut med fingret. Till höger har jag målat med pennan i raka streck.
 
Jag kommer leva i denna produkt i höst tror jag. Och nog för att jag älskar PANGröda läppar, tror jag att jag mestadels kommer att använda den som jag har använt den till vänster. Bara några duttar på läpparna- och därefter sudda ut det med fingret, bara för att få en liten hint av hallonröda läppar.
 
Kostar ca 129 kronor.

IsaDora Cream Mousse Eyeshadow Khaki

Makeup, Produktrecensioner / Permalink / 1
 

-övre bilden är tagen förra veckan, och den undre bilden är då jag bar ögonskuggan vid ett annat tillfälle för ca 1-2 år sedan.
 
Jag har visat upp den här ögonskuggan en miljon gånger förut, men jag älskar den. En perfekt go to skugga som jämt är snygg och den appliceras så lätt- och snabbt!
 
Till krämskuggorna behövs ingen primer, och jag använder mig endast av fingret för att sudda ut skuggan. Jag älskar den!!!
 
Just nu kostar Cream Mousse Eyeshadow från IsaDora 99 kronor istället för 129 på eleven.se.

Ardell demi wispies lashes, mina favoriter.

Makeup, Produktrecensioner / Permalink / 1
 
Jag vet att jag har använt dessa fransar extremt mycket på olika makeuper på sistonde, men de passar lixom till allt! De har blivit mina absoluta favoriter av alla ögonfransar jag testat. Annars har jag använt Ardells 116 och ytterfransarna 305 mycket- men dessa klår allt, iallfall på min ögonform. 
 
Jag rekommenderar alltid att köpa fransar med de "osynliga" banden. (Bandet = Där man lägger limmet på fransarna). De lösfransarna som har ett tjockt svart band är oftast väldigt stela och har mycket lättare att lossa under kvällen. Ardells demi wispies-fransarna är dock väldigt mjuka med det "osynliga" bandet och har aldrig svikit mig under någon gång jag har burit dem. Jag har dessutom återanvänt ett par fransar säkert 15 gånger hittills (de på bilden är dock oanvända).
 
Här kommer lite bilder då jag har använt fransarna.
 
 
 

Ardell demi wispies kostar ca 69 kronor, jag brukar beställa dem från lyko.se då jag inte hittat dem i någon butik i Umeå.
Till top