Ett läppstift, flera möjligheter.

Makeup / Permalink / 1
Jag har sen hösten 2011 suktat efter detta vampiga mörkröda läppstiftet från isadora, men inte riktigt tagit tag i att köpa det. Nu har jag iallfall införskaffat det och jag ångrar mig inte en sekund. Jag ÄLSKAR det. Och vem skulle kunna tänka sig att det faktiskt kan användas som ett vardagsläppstift också? Man kan bli lite skrämd vid första anblick då det faktiskt är så mörkt, men då dessa läppstift är så mjuka kan man faktiskt dutta lite på läppen och kleta ut lite med fingrarna eller en läppensel. Ytterst lite läppstift ger en svag rosalila ton som är to die for.


Här på bilden har jag bara en GNUTTA av läppstiftet zinfandel. Egentligen går det kanske lite mer mot lila än vad bilden visar, det är svårt att få färgerna att stämma överens exakt.


Här har jag, över den lilla gnutta läppstift, applicerat ett lilafärgat läppglans från isadora som heter purpule de luxe, en nyfunnen favorit.
Men jag tycker såklart att man ska gå ALL OUT och  bre på läppstiftet ordentligt. Här med bara läppstiftet i... normal mängd. Om ni funderar på resten av sminket på bilden så finns det att läsa om i det tidigare inlägget :)
Till top