Jag tar emot frågor om Make Up Artist utbildningen!

MUA-utbildning / Permalink / 4
Helloooow. Jag har fullt upp med utbildning, jobb och privata grejjer just nu, så bloggen blir lidandes i ca 2 veckor till, sen är jag tillbaka på "heltid". Helgen består av jobb och även slutfotograferingar nu i utbildningens slutskede. Jag gör även slutprov måndag-tisdag. Därefter ska jag på kursavslutning i LONDON mellan onsdag och söndag. Fullt upp med andra ord!

Då jag alltså inte har så mycket tid då jag kan sminka och fota till bloggen tänkte jag därför ta emot frågor som ni kanske har om utbildningen. Vad ni än har för frågor på hjärtat, ställ dem. Och jag kommer att svara hundraprocentligt ärligt på alla frågor. (För er som inte vet så håller jag på att utbilda mig till Make Up Artist på Gloss Academy i Umeå).
 
Från en av många lektioner. Jag sminkade en älva!
#1 - - Hanna:

Vad kostar den och hur länge är den?

#2 - - moa:

Hej, jag igen! :D Detta passar superbra då jag själv funderar på att i framtiden utbilda mig till make up artist och googlar hej vilt på allt rörande det yrket. Har massa frågor :p 1.Vad ska du göra efter avslutad utbildning?
2. Tror du att deras andra billigare utbildning är bättre att satsa på om man ganska nyligt funnit intresse för make up?
3. Vet du om man blir diplomerad MUA (fast med mindre kunskap) av den andra?
4. Skulle det vara värt att gå utbildningen om man inte tänkt sig så stor karriär utan mer för en "kul grej" för att kunna jobba i butik som säljare och make up artist kanske vid sidan av ett annat jobb? (Tycker det är jättekul med smink med blir lite skrämd av att det verkar som man måste ha sånt brinnande intresse och passion för smink för att utbilda sig och att det verkar som att alla redan kan så himla mycket innan..)
5. Vem skulle du personligen rekommendera att gå den?
Hoppas du orkar svara på allt och du får gärna skriva lite mer om mua-utbildningen osv:)

Svar: Jag har svarat alla dina frågor nu i ett nytt inlägg! Jag hoppas att du fick svar på dina frågor! Annars får du ställa fler frågor!
Nicolina Viklund

#3 - - Carin Nordström :

Vem är läraren???

#4 - - Anonym:

Kan man va nybörjare? Eller alltså jag kan inte så mkt, men jag vill. Går det iaf?

Till top