Ett läppstift, flera möjligheter.

Makeup / Permalink / 1
Jag har sen hösten 2011 suktat efter detta vampiga mörkröda läppstiftet från isadora, men inte riktigt tagit tag i att köpa det. Nu har jag iallfall införskaffat det och jag ångrar mig inte en sekund. Jag ÄLSKAR det. Och vem skulle kunna tänka sig att det faktiskt kan användas som ett vardagsläppstift också? Man kan bli lite skrämd vid första anblick då det faktiskt är så mörkt, men då dessa läppstift är så mjuka kan man faktiskt dutta lite på läppen och kleta ut lite med fingrarna eller en läppensel. Ytterst lite läppstift ger en svag rosalila ton som är to die for.


Här på bilden har jag bara en GNUTTA av läppstiftet zinfandel. Egentligen går det kanske lite mer mot lila än vad bilden visar, det är svårt att få färgerna att stämma överens exakt.


Här har jag, över den lilla gnutta läppstift, applicerat ett lilafärgat läppglans från isadora som heter purpule de luxe, en nyfunnen favorit.
Men jag tycker såklart att man ska gå ALL OUT och  bre på läppstiftet ordentligt. Här med bara läppstiftet i... normal mängd. Om ni funderar på resten av sminket på bilden så finns det att läsa om i det tidigare inlägget :)

NYX smokey eye kit

Makeup / Permalink / 4
Jag ber återigen om ursäkt att jag har slackat med uppdateringen här. Jag skulle kunna säga att jag inte haft tid, men det vore en lögn. Jag har latat.

Men nu är jag tillbaka på banan igen, lyckligare än någonsin med massa nya fina saker i sminklådorna. En av de sakerna jag fyndade i stockholm var denna fantastiska palett från NYX cosmetics. Jag brukar låta bli att skriva någonting om produkter jag bara har provat en gång, men alltså... jag kan inte låta bli, jag har helt enkelt fått en ny STORfavorit. Jag gjorde en sotning som är både mörk och.. ändå nte. Jag har använt mig av den vita skuggan längst ner till vänster, skuggan längst upp till vänster och den längst upp till höger. Helt enkelt.

Jag föll pladask för den champagne/guldiga skuggan längst upp där till vänster. GUD så fin den var. Men det är svårt att fånga alla detaljer på bild...

I paletten följer också med två läpp...grejjer, som jag inte har provat ännu, men som sagt så är skuggorna LÅNGT över förväntan och hittills... ja, bara bäst.

Jag köpte paletten i "gallerian" i stockholm där de säljer NYX-produkter. Paletten kostar 160 kronor.
 
 
 
Jag har använt;
 

Bas;
Maybelline dream satin liquid
ELF HD powder
Make up store cover all mix
Make up store blush must have
 
Ögon;
Primer; make up store high tech lighter platina
Ögonskuggor; NYX smokey eye kit (och en ljus beige matt från isadora som knappt syns)
Mascara; maybelline the rocket mascara
Eyeliner; Make up store seducted by the dark
Cakeliner; face
Fransar; depend nr. 8
Ögonbryn; isadora eyebrow pencil with brush light brown
 
Läppar;
Läppstift; en GNUTTA Isadora lipstick zinfandel
läppglans; Isadora moisturizing lipgloss purpule de luxe
 
OCH GLÖM INTE...
(ja det är lördag men ÄNDÅ.)

Tiger

Makeup / Permalink / 0
 
Zebra, eller tiger. Eller vad som helst. Ränder.
Jag älskar konad nail art. 
 
Till top