Gold Glam

Makeup / Permalink / 0
 
 
Hej lördag. Hoppas ni alla har det bra!
 
Här kommer en makeup som är SÅÅÅÅ snygg IRL, men jag fick det inte så bra på bild då jag inte fotade i dagsljus. Till och med min kille kommenterade hur snygg ögonskuggan var! Ni kommer få se mer av den.
 
 
Jag har använt:
 
Bas:
Make-Up Studio no transfer foundation Ivory
Make-Up Studio natural silk perfection powder
Make-Up Studio concealer 1
Make-Up Studio blusher 36
The Balm bahama mama bronzer
Ögon:
Make-Up Store Durable Eyeshadow Mousse Gold Glam
Make-Up Studio Eyeshadow 428
Make-Up Studio fluid liner sparkling black
Make-Up Studio false lash effect 4D mascara extra black
 
Ögonbryn:
Make-Up Studio Brow Powder Dark
 
Läppar:
ELF shimmer lipgloss Believe

Military

Makeup / Permalink / 0
Vi pausar skin week för lite smink. Det är ju ändå fredag ;)


Jag älskar att lägga upp ett par produkter på ett rent sminkbord innan jag använder dom. Bara titta på dem och låta the fantasy floooow.

Alla produkter kommer ifrån Make-Up Studio.
Skuggorna (fr. vänster) Eyeshadow 106, Eyeshadow 100, eyeshadow 103, Eye prmer, Eyeshadow 428.
Rund skugga i mitten: Brow Powder Dark .
Mascara 4d lash effect.
Brow Fix.
Natural eye pencil nr 2.
Fluid liner sparkling black.
 
 
 
 

Alla produkter jag har använt finns i början av inlägget.
Fransarna är Ardells Wispies.

Blandhy 101

Makeup / Permalink / 0
Vi har kommit fram till blandhy. Den vanligaste hudtypen. Det innebär alltså att olika partier i ansiktet är olika hudtyper. Det finns många versioner utan detta, t.ex finns normal/torr, normal/fet eller torr/fet. Har du ännu en benämning på din blandhy, t.ex torr eller akne- welcome to my world.
 
Det säger sig självt att torr/fet är den absolut drygaste hudtypen man kan ha då torr och oljig hy är så pass olik varandra. Vanligt är att man känner sig oljig i t-zonen men kanske har torra kinder eller är torr kring näsan eller munnen.
 
Det allra bästa sättet att behandla en blandhy på är att behandla de olika partierna för sig. Det blir såklart mycket jobbigare då detta kräver mer tid och fler produkter, men det är ofta det som löser problemet bäst.  Om man känner att man har tid och lust med att prova detta, satsa och gör det. För det kan bli bättre.
 
Man kan avancera i det oändliga och ha två olika sorters hudkrämer, ansiktsvatten och ansiktsmasker. Du behöver såklart inte köpa upp ett femstegsprogram av dina två hudtyper, utan känn efter vad du vill satsa på.
 
Mer än en rengöringsprodukt blir såklart besvärligt, och detsamma skulle jag säga om ansiktsvatten och foundation. Satsa på milda rengöringsprodukter och ansiktsvatten som passar alla hudtyper. Välj kanske istället att satsa på två hudkrämer- en lättare och en rikare. Och kanske två ansiktsmasker, en återfuktande och en djuprengörande.
 
Om du inte har hittat en foundation som passar din blandhy skulle jag rekommendera ett mineralpuder. Det är den mest klockrena produkten för blandhy då den anpassar sig till båda.
 
Har du extremt känslig hy med kanske till exempel Akne eller Rosacea skulle jag rekommendera TVÅLS handgjorda mineralfoundation(LÄNK). Den agerar både lugnande och anti-inflammatoriskt och är såklart 100 % naturlig.
 
Ett annat helt vansinnigt bra mineralpuder är Pressed Base från Glo Minerals (LÄNK). Det jag älskar mest med det här mineralpudret är hur vansinnigt bra det täcker, men ändå ser så naturligt ut. Innehåller också antioxidanter som skyddar mot för tidigt åldrande. haaaaaaallelujah.
 
Det är såklart svårt att ta någon för orden såhär, men kom in på Gloss i Utopia och be om att få prova någon av dessa mineralpuder. It will blow. your. mind!
 
Till top