Gloss Cosmetics Lipstick Dressed To Kill + Lippencil Ruby.

Makeup, Produktrecensioner / Permalink / 0
 
Jag har verkigen fallit pladask för Gloss produkter. Vi har jobbat mycket med röda läppar på skolan, och de rödaste röda läpparna får man bannemej med Gloss läppenna ruby och läppstiftet dressed to kill.
 
Läppennan ruby är riktigt kall till färgen och lagom mjuk, jag som brukar ha torra läppar tycker att läppennan känns jätteskön på läpparna. Läppstiftet är riktigt återfuktande för läpparna, och jag tycker om att använda en ganska rejäl mängd läppstift över pennan. Färgen blir verkligen den rödaste röd!
 
Läppennan Ruby kostar 129 kronor på Gloss, och läppstiftet Dressed To Kill kostar 159 kronor. (hoppas jag minns rätt nu...) Båda finns att köpa på Gloss Cosmetics i Umeå, snart även via en webbshop.

The Balm Bahama Mama Bronzer Powder

Produktrecensioner / Permalink / 0
 
 
Guds gåva till oss som älskar shading. The Balms Bahama Mama-bronzer är den ultimata shadingprodukten enligt mitt tycke. Till skillnad från många andra bronzers är Bahama Mama matt och grå-brun i tonen. Jag avskyr att använda oranga bronzers till shading på kinderna, så den här passar mig som handen i handsken!
 
Bronzern är inte alltför stark i färgen så den kan användas även av de blekaste, men kan även jobbas upp till en färgintensitet så att den passar brunbrända ansikten.
 
Ett riktigt kap. Finns på Gloss Cosmetics i Umeå, eller på eleven.se, lyko.se.

Crown Brush Smoke it out 36 Color Smokey Eye Shadow Palette

Makeup, Produktrecensioner / Permalink / 1
 
 
 
Jag måste bara få visa en till grej från utbildningen! En av paletterna vi fick är en "36 color smokey eye shadow palette". Jag har pillat på nästan alla färgerna och jag måste säga att jag ÄLSKAR dem.  Älskar älskar älskar. Jag tycker att de matta färgerna i paletten är precis lika bra som de skimriga- vilket jag tycker är väldigt ovanligt. De är väldigt krämiga och pudriga på samma gång, precis som jag vill ha dem!
 
Paletten är från Crown Brush. Den finns på Gloss Cosmetics i umeå för 399 kronor (har jag för mig).
 

 
En sminkning jag gjort med den blåaste blåa skugan från paletten. Nooom.
Till top