just wing it.

Makeup / Permalink / 1
Här är ett sätt som man kan skaffa sig ett par svagt röda läppar med en guldig touch!
 
 
En stor del av vad jag gillar med makeup är just vad det heter; MAKE UP. Hitta på! Har du en ögonsugga som du tror passar som rouge, go fot it! Ögonskugga på läpparna, läppglans som highlight, haha vad som helst! EXPRIMENTERA!
 
Här har jag använt mig av läppenna, ögonskugga och läppglans på mina läppar.


Med isadoras läppenna empire pink.


med läppennan och en lätt guldig ögonskugga från MNY på mitten av över och underläpp.


med läppennan, ögonskuggan och ett genomskinligt läppglans (från elf lip stain).

Golden ticket

Makeup / Permalink / 0
Igår fick jag äran att sminka min fina vän Sandra till ett av hennes skolarbeten! Vi skulle avbilda synden "frosseri"- och det skulle vi göra med smarrig choklad och brun/oranga färger! SÅ himla kul var det!

Orange är en så härlig färg att sminka sig i, men det är inte mångas förstahandsval. Nu valde vi en väldigt STARK orange färg, men om man vill sminka sig i orange till vardags så går det faktiskt hur bra som helst! Orange och blått är faktiskt komplementfärger- så vill du framhäva dina blå ögon så kan du köra på oranga färger! Men känner du inte för det så går bronze-färger lika bra! Eller helt enkelt varma bruna färger som går lite mer åt det oranga hållet istället för åt det grå hållet!

Kolla så bra det vaaaaaart!


Jag har använt;
 
Bas:
Isadora high performance foundation
Make up store blush must have

Ögon:
Make up store high tech lighter platina
HM-palett  (samma som jag skrivit om tidigare)
FACE cakeliner
Myabelline the rocket mascara
Ardell 305 lashes (de vi använde var ganska slitna, hade använts av mig måååånga gånger innan! Men man tar det man har!)

Läppar:
Loreal color richie lipstick Dune

TEMA; balsmink - blått med lila tutorial.

Makeup / Permalink / 0

1. Primer, aaalltid primer!

2. Lägg en kall ljus skugga i ögonvrån och under ögonbrynet, och därefter en kall blå skugga på ungefär halva ögonlocket.


3. Lägg en mörkare grå-blå skugga lite överlappande på den ljusblå- och på resten av ögonlcoket.


4. Ta en borste och gnussa ihop färgerna litegrann. Tanken var att det skulle se ut som att jag endast använt en blå ögonskugga- fast med lite skiftningar i!


5. Nu till det roligaste! Jag hade inte tänkt använda något annat än blått- men jag kunde som inte hålla mig! Lila och blått går ju SÅ bra ihop! Så jag använde en mjuk rund borste och applicerade lite färg i taget i svepande rörelser ovanför det blåa. Jag la även liiiite rosa i kanten, men det är knappt så att det syns på bilden.

6. Här glömde jag använda kameran mellan alla steg. Men det jag har gjort är att lägga lila under ögat tilsammans med en beige skugga så att det inte blir lila hela vägen in mot ögonvrån. Och därefter en eyeliner och en vit kajal på vattenlinjen!
7. Och med mascara och två st individual-lashes. Ser ni dom? ;)


Till top