Ocean blue

Makeup / Permalink / 0
ÅH, nu är flytten över. Men jag stirrar just nu på 6 proppfulla svarta sopkorgar, 5 banankartonger och xantal proppade makeupstore-påsar med prylar. JAHAPP. Det är bara att börja gräva. Men först måste jag hitta någonting att äta. Middag JA TACK.
 
Bilden är förresten jättegammal, men åååååh så jag älskar kombinationen av blått och lila! Det blåa är gjort med elfs brightening eye palette i färgen ocean blue, och det lila är elfs studio pigment eyeshadow i färgen passionate purpule.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sensation white

Makeup / Permalink / 0
 
 
 
Hellow alla fina! Fick en request här om dagen av fina Isabelle som skulle på sensation white! Vitt är någonting jag använder ofta till sminkningar, dock inte på hela ögonlocket. Vill man att den vita färgen ska vara riktigt vit måste man använda primer under. Eller om man vill vara lite bananas, go crazy och gör som jag gjorde här; en vit eyeliner som bas under den vita ögonskuggan. Den ramade jag in med en varm brun färg i ögongloben och en rätt tjock svart eyeliner. Och bara för att jag kände mig extra galen idag gjorde jag den bruna eyelinern under ögat (med ögonskugga och en fuktig pensel). Sen tycker jag att det är SÅ tufft att ha röda läppar på ett event då man ska klä sig i vitt ;) So here you go!
 
Jag har använt;

Bas:
Loreal true match minerals
(Har kört iväg alla andra basprodukter, så det fick duga!)
 
Ögon:
Isadora kajal white
Make up store microshadow white
Isadora eyeshadow palette matte chocolates
Make up store eyepencil seducted by the dark
Elf cream eyeliner ivory (det vita strecket under eyelinervingen, ögonskugga går också bra!)
FACE cakeliner
maybelline the rocket mascara
(DAMN att jag inte hade lösfrallor!)
 
Läppar:
NYX soft matte lip cream amsterdam
 

Just a wall of text

Allmänt / Permalink / 0
Det slår mig nu. Jag parkerade precis arslet i soffan och kikade mig omkring i lägenheten. Gud vad tragiskt det känns med alla kartonger och tidningspapper, sopsäckar och lådor- allt i en enda röra. Röran i sig gör mig iofs ingenting, men vetenskapen om att min röra kommer följa med mig bort ifrån denna fina lägenhet får mig att känna mig tom. Shit vilket kliv tillbaka från vuxenlivet. Flytta ifrån en stilren lägenhet i bågenhuset, till sävar. Till mamma och pappa. (Mamma och pappa i all ära dock, men ni förstår). Flyttar isär från min pojkvän. Jag flyttar till en plats där det känns som att man måste planera sitt liv sex timmar i förväg. Ni som inte vet, sävar är en by utanför umeå som visserligen är rätt mysig, men det är svårt att ta sig till stan därifrån. Få bussar pendlar mellan sävar och umeå, speciellt nu på sommaren.
 
Huvva vad bortskämd jag har vart nu! Mitt i stan, tillgång till bil, heltidsjobb, sambo. Allt på sin plats. ÅH det känns riktigt jobbigt att allt dedär bara tas ifrån en utan att man har någonting att säga om saken. Men såklart, det är fair and square. Det är inte våran lägenhet.
 
Men vetenskapen om att det är sommar, och att jag har fått SEMESTER får mig på bättre humör. Sen ska jag faktiskt flytta direkt till sommarstugan i mysiga skeppsvik, och det är faktiskt inte heller så pjåkigt. Det råkar faktiskt vara så att det är... ja, jag kan nog säga att det är den bästa platsen jag vet. Bortsätt från spindlarna, det kommer jag nog aldrig kunna sluta punktera.
 
Men nu måste jag också varna alla fina läsare att jag inte kommer kunna uppdatera bloggen så ofta under sommaren då vi tyvvär inte har något internet i sommarstugan- mer än det lilla stackars mobila nätverk som älskade Samsung kan få tag på. Så ja, kanske blir det snålt uppdaterat under sommaren, men ni får ha överseende!
 
Puss på er alla fina :):):)
 
 
 Mitt mål i sommar är att få en större abborre än denna som är mitt nuvarane rekord. SPÄNNANDE!
 
Till top