The Balm Meet Matte Nude Recension

Produktrecensioner / Permalink / 0
 
Hello my loves. Jag tänkte visa upp en av mina absoluta favoritpaletter. Innan jag börjar; kolla förpackningen!!! Hur kul är den inte? "occupation; eyeshadow palette". haha jag dör
 
Meet Matte Nude från The Balm är en oerhört användbar palett. Många gånger tycker jag att man köper en palett som mest bara ligger, men så är det inte med denna. Paletten är vansinnigt användbar både till vardags och fest. Dessa 9 skuggor gå också att kombinera i all oändlighet.
 
Som ni kanske förstått av namnet så är alla 9 färger matta. Matta färger är i regel svårare att jobba med då de oftast inte glider över huden lika lätt som skimriga skuggor gör. Nu är jag en sån som faktiskt föredrar matta skuggor (när det gäller neutrala färger) och är van att jobba med matta skuggor.
 
Jag försöker ofta hitta både plus och minus med produkter, men jag lyckas inte riktigt här. Trots att alla färger är matta och ändå högpigmenterade, är de extremt lättjobbade. Jag lägger dem oftast på The Balms ögonskuggsprimer "put a lid on it", då jag tycker de fungerar bäst tilsammans.
 
Det är också riktigt bra storlek på skuggorna, så det gör verkligen en bra vardagpalett!
 
Paletten finner du i butiken där jag jobbar, på Gloss Cosmetics i Umeå. Annars finner du den på Gloss webshop, www.glossofsweden.com.
 

Shadow coutoure

Makeup / Permalink / 0
 
Hej alla fina.
 
Imorgon lanserar vi på GLOSS äntligen Anastasia Beverly Hills.
 
Jag har dagen till ära provat lite produkter som jag är supernöjda med! Det är, som allt annat på Gloss, bra grejjer!
 
Jag gjorde dessutom en precis likadan sminkning på en stamkund till mig. Världens goaste! <3
 
Jag har använt:
 
The Balm Put A Lid On It eyeshadow primer
Anastasia Beverly Hills shadow coutoure eyeshadow palette
(eyeshadows; morocco, fudge, soft peach, pink champagne)
Gloss cosmetics eye pencil onyx
eldora lashes h151
 
brows;
Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade medium brown

New nails

Makeup / Permalink / 0
 
Mina nya naglar... oooooomgomgomgomgomg jag älskar dem.
 
Maria på Empire of beauty är en fantastisk konstnär och en störtskön person. Hon har återigen fixat mina naglar och jag är så nöjd man bara kan vara!
 
Vi gjorde lite höstiga naglar den här gången, med en färg hon blandat till själv. Krusidullerna gjorde hon för hand. sooooooo prettyyyy!
 
Läpparna har jag målat med en läppenna från Gloss Cosmetics som heter Dream, och därefter gjort en liten blandning me Sleeks pout paints att lägga ovanpå. Krusidullerna har jag gjort med en konstnärspensel och makeup-studios flytande eyeliner.
Till top