Gold Apricot

Makeup / Permalink / 2
 
Hej alla fina! Här kommer en lite somrigare makeup jag gjort med vackra skuggor från Make-Up Studio! Jag har photoshoppat om min ögonfärg, för jag ääääääääälskar den här skuggan till blå ögon!
 
 
Jag har använt:
Make-Up Studio Eye Primer
Make-Up Studio Shiny effects eyeshadow Gold Apricot
Make-Up Studio Color Pigments Rose Quartz
Make-Up Studio Lumiére eyeshadow black onyx (som eyeliner)
Make-Up Studio Bronzing powder lumiére

Brows: 
Make-Up Studio brow powder dark 
Make-Up Studio eyebrow fix 
Make-Up Studio concealer in box 1
 
 

Best of 2015, ögonmakeup.

Makeup / Permalink / 0
Ögonskuggsprimer: The Balm Put A Lid On It Eyeshadow Primer. Tidigare har jag kört hårt på Too Faced Shadow Insurance, men nu har den ersatts som favorit! Jag tycker att de är ganska desamma, båda lika bra! Eventuellt att The Balms är lite mer lättjobbad, mycket lättare att få tag i - och dessutom lite billigare. Primern är tunn i konsistensen och inte alls kletig, men den gör sitt jobb ändå. Den torkar mer eller mindre fast efter ca en minut på locket- vilket innebär att du inte måste skynda dig på med ögonskuggan och vara rädd för att primern ska halka runt innan den blir mättad. Alla tummar upp. Primern går loss på 179 :- och finns HÄR.
 
Ögonskugga: Make-Up Studio Durable Eyeshadow Mousse Be Bronze. Ja, en mousseögonskugga! Normalt sett är jag inte ett fan av att använda ögonskuggor i annan formula än puder- men den här ögonskuggan är något utöver det vanliga- verkligen. Inte bara är den helt sjuuuukt gnuggsäker- utan helt vattenfast också. Ögonskuggan glider på som en jäkla dröm- och är lätt att tona ut med fingret. Måste upplevas! Kostar 450 :- och finns att köpa HÄR!
 
 
Ögonpenna: Gloss Cosmetics khol eye pencil brown. Ögonpennan heter Brown- men den är väldigt dark brown! Ett sjukt snyggt alternativ till svart- eller chokladbrun. Konsistensen på Gloss pennor överlag är de bästa jag någonsin testat- formulan är PERFEKT. Mjuka nog att du får pigment vid minsta tryck- men inte föööööör mjuka så de går av om du skulle vilja ge pennan en utmaning! Alla tummar upp! 139 :- finns HÄR!
 
Eyeliner:
FÖR. JÄKLA. MÅNGA. Make-Up Studios fluid liner i sparkling black är en tiopoängare without a doubt, men det är visserligen Gloss Liquid Dip Eyeliner Onyx också. De har ungefär samma pris, är lika jäkla bra- så de får dela på förstaplatsen. (Y)
 
Ögonskuggspalett:
2015s bästa palett är den bästa paletten jag tror att jag någonsin kommer äga. Gloss Cosmetics kör på Freedom System- du köper en tom palett och väljer sedan själv vilka skuggor du stoppar i paletten. Inte bara är koceptet genialt (bara skuggor man valt själv) utan skuggorna är MAKALÖST bra. Man behöver bara pilla lite på skuggorna så känner man "hur många skuggor känns egentligen såhär?"
 
Om jag inte minns helt fel finns det 56 skuggor att välja mellan, och paletterna finns i storlekarna 3, 5 - eller som jag- 12 skuggor. Min 12-palett går på 849 :-, men du kan också få en 3-palett för 289 (Y). Finns HÄR.
 
Ögonskuggspalett 2: Om jag ska plocka en "färdig" ögonskuggspalett går jag alltid till min kärlek; Meet Matte Nude från The Balm! En maaaagiskt vacker, användbar, billig palett med 9 stora, matta färger. Det är nog min flitigast använda palett år 2015! Matta skuggor brukar generellt sett vara svårare att jobba med än skimriga skuggor då de inte har samma "glid" men dessa matta skuggor är mineralbaserade- och är därför extremt lättjobbade och inte lika sträva som många andra matta skuggor är. Tummar upp! 359 :- HÄR!
 
 
Lösögonfransar: Eldora lashes h151. Mina everyday-fransar! SÅååååå fina och lagom långa! Jag får frågor nästan varenda dag om dem! Idag till exempel var det två separata kunder som frågade om det var mina riktiga- en tredje frågade vart jag gör min fransförlängning ;) ! Perfekta fransarna med andra ord!
 
 
Ögonbrynsprodukt:
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Jag följer med strömmen- den ÄR så bra som alla säger.

Best of 2015, basprodukter!

Makeup / Permalink / 1
Jag hänger väl på då, såhär en vecka in i det nya året tänkte jag berätta om mina favoritprodukter från året som gått. Vi kör igång direkt!
 
Primer: Min favorit under 2015 blev en primer jag tidigare inte gillade- alls. Benefits Porefessional. Nu när jag mer eller mindre lyckats bli av med mina yttorra partier så gillar jag den starkt. Sminket sitter som ett smäck, porerna blir grovt mindre synliga och huden superlen. Vilken vändning, Benefit!
 
Foundation: År 2015 var året jag friade till min första Pressed Base. Haha jag fullkomligt älskar Glo Minerals pressade mineralpuderr "Pressed Base". Man kan jobba upp en extremt hög täckning med det matta pudret utan att det känns det minsta kakigt i ansiktet. Man nästintill känner hur mineralerna faktiskt jobbar in sig med hudens oljor och ger väääääärldens vackraste resultat. Att den dessutom är pressad innebär att du slipper spilla puder öööööverjävla allt som jag annars brukar. Tummar uppåt! Kostar 465 :-, finns HÄR.
 
 
 
 
 
Puder: Jag kör i stort sett endast på ett enda puder, vilket är face atliers ultra pressed powder, ett silikonbaserat transparant puder som jag lägger över min silikonbaserade foundation från samma märke. Pudret ger en matt, men otroligt naturlig känsla. Jag med extreeeeeeemt obalanserad hy kan däremot behöva pudra på flera gånger under dagen, men vad gör det att spendera 10 sek extra framför spegeln någon extra gång om det väl ger vacker finish? Totally worth it! Kostar 249 :-, finns HÄR.
 
 
 
Blush: Gloss rouge i färgen Mellow är fasiken det finaste rouget någonsin. Både färgen och formulan får den högst möjliga poängen av mig. Färgen du får är ljust persikorosa- vilket för mig är varken är för varmt eller kallt. Formulan är väligt lätt, vilket gör att den glider på som en dröm och lägger sig jämt över kinden. Men luras ej av den lätta formulan- rouget är extremt högpigmenterat- så du behöver inte mycket! Rouget på 6 gram räcker därför i år och dar. 199 kr, finns HÄR.
 
 
Concealer: ooooooh this concealer. Den krämigaste, vackraste, bästa concealern upptäckte jag 2015. Den kommer ifrån Make-Up Studio och heter kort och gott "Concealer in box", jag använder den ljusaste, nr. 1. Jag tycker att den är extremt lik anastasias concealer- som fått oerhört bra betyg. Det får denna med.  180 :- , finns HÄR.
 
 
 
 
Shading: I fjol var favoriten The Balms Bahama Mama, men nu när jag är extremt ljus i huden tycker jag att den lite kallare Contour nr. 5 från Gloss känns bättre. Matt, formulan lik rouget jag beskriver ovan. Vad kan gå fel lixom? Finns HÄR.
 
 
Highlighter: Kära Mary, min finaste älskade Mary-Lou Manizer från The Balm sitter där som en jäkla queen på highlight-tronen och har inga planer på att bege sig därifrån. So be it, ingen klår Mary om du vill ha en highlighter som syns! 205 :- HÄR.
 
 
Till top