Make up store lippencil russian

Makeup / Permalink / 0
Jag har rätt ofta röda läppar till fest. Jag älskar det. lovelovelove it. Och speciellt matta röda läppar, det är verkligen min grej!
 
Då jag älskar matta röda läppar brukar jag inte använda mig utav något läppstift, utan oftast bara en penna. På bilden har jag använt make up stores läppenna i färgen russian, enligt mig den perfekta rödfärgen.
 
Det kan dock bli lite torrt på läpparna om man har otur, så jag brukar ha med mig någon form av cerat och en pensel ifall att det skulle bli ohållbart torrt. Jag brukar också grunda med en liten mängd av någon form av cerat innan jag lägger pennan. Kom bara ihåg att pudra konturerna i efterhand om du använder någon form av läppbalsam innan pennan!

Macadamia healing oil treatment

Makeup / Permalink / 0
 
Ännu ett hårtips!!!
 
Hårolja var något som skrämde mig i flera år, men Macadamias hårolja har helt och hållet ändrat min åsikt.
 
Jag hatar fett hår. Jag har många gånger i mitt liv fått grov panik över att mitt hår ser flottigt ut längs hårfästet- trots att jag vet att det är nytvättat. Jag tycker inte bara att det ser äckligt ut, det KÄNNS. Hela tiden. Det är en mani jag har med andra ord. Men Macadamias hårolja känns INTE oljig väl i håret. Det är som att håret suger in all näring direkt och bara lämnar håret glansigt och återfuktat.
 
En annan minipanik jag har med hår är då håret ligger nedtyngt, platt och slickat längs huvudet- ett resultat jag har fått av många andra håroljor. Men den här håroljan blir på något vis tyngdlös i håret och lämnar det livfullt istället för nedtyngt.
 
Med några droppar av den här oljan i håret får du ett lättkammat, följsamt, livfullt och framför allt- glansigt hår. Den doftar också så gudomligt att jag har övervägt att smaka på den. Exakt vad den doftar kan jag inte sätta fingret på, men det är defenitivt inte åt det söta hållet- precis i min smak!
 
Håroljan är visserligen ganska dyr, men jag tycker absolut att den är värd pengarna. Macadamia healing oil treatment finns att köpa på eleven.se. På bilden ser du min 300 millilitersflaska som går för 590 kronor, och den mindre 30 millilitersflaskan kostar  kronor. Det finns också en "mellanstorlek" på 125 milliliter som kostar 329 kronor.

Garnier Nordic Moisture Match 24h Softening Light Cream

Makeup / Permalink / 0
 
Jag brukar ju vanligtvis använda TBS aloe vera dagcreme, men jag har lixom lagt den åt sidan sedan jag fick hem den här godingen.
 
Krämen känns tjock som en nattcreme utan att vara speciellt fet och göra en blank under dagen. Den känns svalkande på huden och tas upp väldigt fort.
 
Jag har inga negativa kommentarer what so ever när det gäller användningen, men jag blir ändå lite skeptisk över att krämen är blå. Är det tillsatt något skit då för att den ska matcha burken då eller? Sådant gör mig alltid lite fundersam, men och andra sidan är jag inte säker på varför den är blå. Den känns inte överdrivet parfymerad iallfall, vilket jag gillar.
 
Jag tror iallfall blint på att den återfuktar i 24 timmar, den är fantastiskt återfuktande. Med lite solskyddsfator hade denhär krämen fått full pott.
 
Fantastiskt bra budgetcreme då den kostar va 79 kronor. Tummar upp Garnier!
Till top