OOOMPH 😍

/ Permalink / 0
Hej snyggingar! Idag får ni dregla övet en bild på världens snyggaste tjej som jag fick sminka för ett tag sedan. På mitt älskade jobb som Makrup-Artist på Gloss träffar jag mycket goa kunder, och här är en av dem. Jag fick pretty much fria händer då jag skulle sminka Hanna, och vi ville (såklart) båda två att det skulle handla om en massa jäkla smink! Hanna kam bära upp allt i min åsikt, så vi gjorde en kallare sminkning med en sjukt snygg grå/lila skugga och såklart lite svart. Till det gjorde vi en dubbel eyeliner, en lila och en svart- med glitter över den lila! Vi sparade inte på krutet med andra ord och slutresultatet vart så sjukt bra! 

På bild är det såklart svårt att se hur snyggt det egentligen var, då mycket försvinner. Vi la en hel massa contouring och grejer också som var så förbaaaskat snyggt. 
Jag har använt:
Gloss Cosmetics under cover concealer
Face Atelier Ultra Foundation Honey
Face Atelier Ultra Powder
The Balm Bahama Mama Bronzer 
The Balm Frat Boy Blush
The Balm Mary-Lou Manizer

Ögon:
The Balm Put a lid on it eyeshadow primer 
Gloss Cosmetics eye and lip primer
Gloss eyeshadow pop art
Gloss eyeshadow ooomph 
gloss eyeshadow blackest black
gloss eyeshadow transition 
Gloss eyeliner purple orchid 
sleek glitter eyeliner (den lila)
Face Atelier cake eyeliner black 

Läppar:
Gloss cosmetics lippencil rosewood
gloss cosmetics lip gloss miss marielle  

rubis

Makeup / Permalink / 0
 
Hej godingar. Här visar jag upp min favvo röda läppenna, den heter Rubis och kommer ifrån Gloss Cosmetics. lovelovelove it.
 

Dream, Kitty

Makeup / Permalink / 0
 
Godingar!!!

Som sagt blir det inte jättemycket färg-makeuper nu i sommartider, men läppkombos... det får ni se!
 
Här är en läppkombination jag kör väldigt ofta på jobbet, och den kommenteras flitigt av kunder kan jag lova! Det är SÅÅÅÅÅ snyggt med lite kallare färg på nude-läppar för att bryta litegrann mot de vanliga persikotonerna som annars blir sådär extra lagligt nu. Jag älskar dock persikotoner och har det ofta och gärna, men det är kul att bryta med något lite annorlunda!
 
Jag har grundat med en läppenna på hela läppen som heter Dream och kommer ifrån Gloss Cosmetics. Och ovanpå har jag lagt läppstiftet Here Kitty, också ifrån Gloss Cosmetics. Det är så förbaskat snygga tilsammans!
Till top