summer browns

Makeup / Permalink / 1
 
Jag har använt:
 
Bas:
Loreal cc cream anti redness
make up store microshadow cosmopolitan (som rouge)
elf baked blush pinktastic (highlight)
elf hd powder
 
Ögon:
Too faced shadow insurance
IsaDora eyeshadow palette matte chocolates
Flormar matte mono eyeshadow 05 (ljus beige)
Elisabeth mott smooth shadow pearl (i inre ögonvrån)
make up store cakeliner black
Isadora volume and curl mascara
Ardell wispies
 
Läppar:
Wet'n wild silk finish lipstick breeze.

Make up store microshadow Cosmopolitan

Makeup / Permalink / 0
 
Ny storfavorit. Jag har använt den här skuggan typ varje gång jag har valt att sminka mig den senaste månaden. Den är SÅ fin!!!
 
Cosmopolitan-skuggan är inte nylanserad, endast ny i min samling. Denna korallfärgare goding använder jag både som ögonskugga och rouge, den passar SÅ bra till solbränd hy! Dock är jag en sucker på persikofärgade skuggor även vintertid.
 
Skuggan är både pudrig och krämig på samma gång, den går att bygga upp färgen sucessivt med. Jag gillar faktiskt hellre att använda skuggan UTAN primer under då den inte får lika intensiv färg då.
 
En solklar tiopoängare. Finns på make up store för ca 140-155 kronor. (JULI UT KOSTAR MICROSHADOWS ENDAST 100 KRONOR PÅ MAKE UP STORE, SKYNDA FYNDA :) )

Flormar long wearing lipgloss.

Makeup / Permalink / 0

För... längesedan fick jag den glada överraskningen att få ett rosa läppglans från Flormar i min glossybox! WEI! Jag fotade lipglosset det första jag gjorde, innan jag ens öppnade det....och då jag öppnade läppglanset, ser jag detta. Broken! Suck, men sådant händer, saker går ju faktiskt sönder i frakten ibland! Och då jag skickade en bild på min trasiga produkt till glossybox sa dem att jag såklart skulle få en ny produkt.Och vad händer? Jag får ett till trasigt lipgloss. Så jäkla trist! Det ena läppglanset till vänster har ju gått sönder i glaset helt och hållet. På det andra läppglanset (till höger) är det själva doseraren som har gått sönder- så det är som en öppen burk med läppglans- som läcker överallt.

 
SÅ synd på att så fint läppglans.
 
Jag kommer aldrig mer att köpa något lipgloss från Flormar, jag skulle helt enkelt inte våga lägga det i någon väska då det verkar finnas en rätt stor chans att de går sönder.
 

PS! Tack till Glossybox som har lovat att skicka mig ÄNNU en kompenseringsprodukt (jag sa att jag inte ville ha något till lipgloss). Utmärkt kundservice varje gång :)
Till top